Font Size

Profile

Layout

Direction

Menu Style

Cpanel

Shutters

dsc01215

dsc01215

dsc01215 dsc01215 dsc01215 dsc01215

 

Al eeuwenlang bestaan luiken. Vroeger waren ze uitsluitend bedoeld om een ruimte te verduisteren en koel te houden. Maar vandaag de dag is het een hip en trendy product geschikt om iedere leefomgeving een eigen dimensie te geven.

Shutters bieden niet alleen privacy, sfeer en isolatie maar geven u ook de mogelijkheid om het binnenkomend daglicht naar eigen wens te regelen.

Geen enkel raam heeft standaardafmetingen en daarom wordt elke shutter apart ingemeten. U wordt vakkundig geadviseerd wat het beste is voor uw situatie.

Shutters zijn geschikt voor nagenoeg alle type ramen. Hier valt te denken aan een schuifpui, dakraam, toograam, serre, enz.. Natuurlijk zijn shutters ook geschikt voor diverse andere doeleinden zoals scheidingswanden en kastdeuren.

Wij werken o.a. met Normandy shutters. Deze shutters worden gemaakt uit hout van de Parasolboom. Deze boom heeft bijzonder duurzame eigenschappen. Zo groeit de boom na kap binnen 10 jaar weer terug naar zijn originele formaat op basis van zijn oude wortels. Dat proces kan enkele malen herhaald worden.

Indien u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen zodat wij persoonlijk bij u thuis deze kunnen bespreken.

You are here Shutters