Font Size

Profile

Layout

Direction

Menu Style

Cpanel

Ontwerp zelf uw eigen (vouw)gordijn

Ontwerp zelf

Ontwerp zelf

Ontwerp zelf

Ontwerp zelf

Ontwerp zelf

Ontwerp zelf

 

Nieuw in Nederland!
Ontwerp uw eigen (vouw) gordijn! Het is nu mogelijk om zelf uw favoriete patroon te kiezen, met uw favoriete kleuren en direct het resultaat op het scherm te zien.
Er is keuze uit 135 kleuren en 33 dessins in 5 verschillende soorten stoffen. Zo kunt u het (vouw) gordijn voor exacte iedere kamer in de juiste kleur en met een uniek patroon bestellen. De materialen zijn 100% krimpvrij, wasecht (30 °) en kamerhoog leverbaar.

Zo werkt het
Klik op de link onder aan deze pagina. Kies een van de patronen op deze pagina door erop te klikken. Sleep nu met de muis een kleur uit de middelste kolom naar een vakje in de rechterkolom. Na elke bewerking verschijnt het resultaat in de linkerkolom. Vergeet niet de mogelijkheden onderin de rechterkolom te gebruiken. Wilt u een ander patroon proberen, klik dan rechtsboven op 'sluit' in het venster en begin opnieuw.

Bestellen van een knipstaal
In het venster kunt u ook de link vinden om een knipstaal te bestellen van uw ontwerp. Helaas is dit niet via dit scherm mogelijk. Indien u een knipstaal wilt bestellen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 0653 2000 40.

Klik hier om uw eigen (vouw) gordijn te ontwerpen

You are here Ontwerp zelf!